Møbler
Opp Møbler Bilderammer Pristilbud Kontakt oss

 

-Vi har store og små kunder innen både offentlig og privat sektor.

Omtrekking

Fornying

 Forsterking

Vedlikehold

Restaurering

Stopping

 

Det er lett å fornye ett hjem, en hytte, en arbeidsplass, en restaurant eller et offentlig rom; Bruk oss! Et av våre viktigste konsept er å være totalleverandører innen møbeltapetsering. Ingen jobb er for liten eller lett, ei heller finnes det for store eller for kompliserte oppdrag. Vi utfører absolutt alt innen vedlikehold, restaurering, omtrekking og reparasjoner av møbler.

Stort som smått

Vi har utført reparasjoner og omtrekninger for ”mannen i gata” og hans naboer, mens vi samtidig har hatt store oppdrag på både hoteller og restauranter. Vi utfører ofte totalrenoveringer av kontorlandskap i både små og store bedrifter, mens vi samtidig kan stå på for å få ferdig møblene til et sykehus, en skole, en bar, eller sågar et treningsstudio. Men hele tiden er vi fokusert på at det er i hjemmene man finner de tradisjonsrike og sjelfulle møblene, som særpreger kulturen og tradisjonen i dette landet, og som har en sterk bevaringsverdi..

Privat

Omtrekking, reparasjon og vedlikehold av gamle, ødelagte eller slitte møbler, er de oppdragene vi oftest utfører for privatkunder. Omtrekking, stopping og fornying av antikkmøbler og stilmøbler er det området våre kunder har erfart at vi leverer særs gode produkter. Selv om vi i hovedsak utfører alt innen ”møbelhjelp”, har vi av erfaring lært at privatkunder hovedsakelig ønsker hjelp til å forsterke eller fornye innmat i sine møbler, og fornye møbelets utseende. På dette området har vi en unik kompetanse, samt at vi er meget konkurransedyktige på pris. Derfor vises vi ofte tillit når mor vil ha sydd nye puter til sin sofa, ungdommen ønsker pyntet opp en sengegavl, når go'stolen til far har fått får store slitemerker etter tv-en, eller når bestemor og bestefar synes at spisestolene trenger en fornyelse. Ingen jobb er for komplisert for oss, så vi fornyer med glede alt fra puffer til skamler, via slagbenker og stoler, eller store gamle lenestoler og sofaer.  

Fritid

Hvis hytten ønskes fornyet for en billig penge, kan det være særs lurt å vurdere å trekke om møblene i en ny stoffstil. Vi har også opplevd at campingvogner får en ny renessanse av litt stoffskifte og stopping av gammel sittegruppe. I tillegg har vi hjulpet folk til å heve standarden på sine båter med enkle eller kompliserte interiørforandringer. Enten jobben ønskes gjort i skinn, stoff, skai eller hud,  er alt opp til deg. Vi finner frem til de gode løsningene som gjør ditt møbel unikt…….. 

Firmaer

Kvalitet og stil sikrer kundegrunnlaget for enhver bedrift. Hvis et interiør fremstår som slitt og kjedelig forplantes en slik oppfatning om firmaet generelt. Det er derfor viktig for bedrifter og institusjoner å være bevist når det gjelder vedlikehold og fornying av sitt representative miljø. Vi har i en årrekke vært leverandører av møbeltjenester til alt fra små barer og firmalobbyer, til store restauranter og sykehus. Om jobben går ut på å  omtrekke skillevegger i hele kontorlandskap, forsterke kontorstolene eller bare reparere småskader på kinoseter og barkrakker, er det viktig for Deres bedrift at dette gjøres av folk som kan håndverket sitt. Dette er vår sterke side, så la oss vise at vi kan kvalitet.

 Å forsterke eller fornye innmat i møbler og sittegrupper kan også være nyttig for å motvirke høy slitasje ved stort bruk. Dette er på lang sikt svært kostnadsbesparende.

--Vi fører et svært stort utvalg av stoffer i meget god kvalitet...

Hvorfor trekke om møbler

Før omtrekking    

                                                       

Under omtrekking

 

Etter omtrekking, sluttprodukt

Trykk her for gratis prisoverslag